Billiga barnsängar

Barnmöbler är förstås något som man måste ha till barnen, då barn i regel inte kan använda vanliga vuxenmöbler. Dock är det ju samtidigt ofta så att man inte kan ha barnmöbler, som t.ex. en barnsäng, hur länge som helst, eftersom barn ju växer ur dem ganska snabbt. Därför är det vanligt att man försöker hålla nere kostnaderna för barnmöbler, som t.ex. barnsängar. Men hur kan man egentligen göra detta, rent praktiskt? Här kommer några förslag.

>> Se hela sortimentet av barnsängar – klicka här!

Köp en begagnad barnsäng

Detta går att göra på de flesta orter i Sverige idag, även om lokaltidningen kanske inte har så många annonser eller liknande för begagnade barnsängar, tack vare de många annonsmarknader som finns på nätet idag, och täcker hela landet. Detta är givetvis ett betydligt billigare sätt att få tag på en barnsäng på, än att köpa en helt ny, så att se efter om det inte finns några passande barnsängar att få tag på åtminstone rekommenderas verkligen. Tänk på att det kan krävas att du tittar på detta under en viss period, t.ex. åtminstone några veckor, om du vill hitta något som passar dig riktigt bra, och dessutom finns på din ort. Ju större orten där du bor är, desto större är förstås chanserna att hitta något riktigt bra lokalt.

Billiga barnsängar

Köp en barnsäng som kan utökas, dras ut eller liknande

Detta gör nämligen att du inte behöver byta ut barnsängen lika snabbt, vilket sparar pengar på lång sikt. Exakt hur barnsängen görs användbar under en längre period kan dock variera, beroende på tillverkare, märke mm. Så det kan löna sig att ta en titt på flera olika modeller och varianter, för att på så vis försöka klura ut vilken variant som egentligen är bäst.

Köp en barnsäng hos lågpriskedjorna

Flera av lågpriskedjorna har nämligen vissa barnsängar i sina sortiment, och att köpa en barnsäng av dessa blir förstås billigare än att köpa en barnsäng från en mer exklusiv eller dyr möbelbutik eller kedja. Vi tycker därför absolut att det är en god ide att kika in hos lågpriskedjorna i din jakt på en ny barnsäng!

Gör om en vanlig säng du redan har/en barnsäng du redan har

Detta är något som den mer händige bör försöka sig på, så klart, men gillar man hobbyprojekt av det här slaget, och är bra på dem, kan det vara värt att ge detta ett försök. Man kan nämligen med ganska små medel göra en vanlig säng mer lämplig för ett barn, piffa upp en befintlig barnsäng, och så vidare. Granska därför alla sängar du kanske har där hemma, men inte använder, noga, och försök komma på om någon av dem skulle kunna användas för detta ändamål med lite knep och knåp.


SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
1000länkar.com - gratis länkkatalog
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog